Free Cinema

A Tilos Rádió Free Cinema című filmes műsorának írásbeli dokumentációja.

Azt találtuk ki, hogy végigvesszük a filmkészítés fázisait úgy, hogy saját bőrünkön próbáljuk ki. Minden műsorba meghívunk valakit, akinek a tanácsait követjük. Egyelőre forgatókönyvírókat.

A jegyzeteket Turbina írja.

Friss topikok

  • Tessina: "Andriska úgy tűnik egy normális családi háttérből jön. Felmerült a kérdés, hogy a fiúknál is gáz-... (2009.10.22. 00:24) Egy karakter skicce
  • kerekgyarto yvonne: Felírlak, de melyikre?:) (Ma meg adás fél5kor.) (2009.07.09. 12:18) Egy maszk felöltöztetése
  • Freecinema: Ezt megvit@Beyonder: Ezt adasban megvitatjuk, azt hiszem, az erveidben van logika. (2009.06.01. 20:47) Brainstorming 1: Sertésinfluenzás Babe3

Linkblog

Filmet csinálni király

2009.05.29. 12:43 | Freecinema | Szólj hozzá!

A Free Cinema című műsor 2004 óta fut a Tilos Rádión. Most azt találtuk ki, hogy végigvesszük a filmkészítés fázisait úgy, hogy saját bőrünkön próbáljuk ki. A műsor kéthetente csütörtökön hallható, ezen a blogon a műsorok memóját és egyéb részeredményeket produkálunk. Minden műsorba meghívunk valakit, akinek a tanácsait követjük a filmkészítés során. Egyelőre forgatókönyvírókat.

Ha elakadunk valahol, akkor pedig interaktívvá tesszük: itt hirdetünk meg szavazásokat, és reméljük a közönséget érdekelni fogja annyira, hogy szavazzon pl. olyanokra, hogy milyen műfajú filmet készítsünk, hogy ágy vagy asztal, lepedő vagy ponyva, szőke vagy barna, s hasonlók.

Felteszünk minden leírt mondatot, minden castingképet. És kommentáljuk is őket. A posztok rövidített memók lesznek, és onnan egy linkről elérhető lesz a hosszú verzió is. Már ha energiája engedi a memókirálynőnknek, Turbinának.

A Free Cinema adásról itt olvashattok a Tilos oldalán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://freecinema.blog.hu/api/trackback/id/tr81150783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása